Oskun joulujuhlan ruokalista; Miten voit auttaa?

Jotkut teistä ovat kysyneet, joten tässä on ideoita mitä tarvitaan jouluaterian toteuttamiseksi. Yksi ateria/ annos vastaa alennusta yhdelle ihmiselle juhlista. Sisäänpääsy on siis $30 ja jos tuot yhden alla olevista tuotteista maksu on $15. Muistathan silti koordinoida mitä tuot Iran kanssa että tiedämme mitä on tulossa ja mitä vielä uupuu listalta.

Esimerkkejä mitä voit tuoda:

Meatballs n. 50 kpl, pickeled herring 3 jars, boiled eggs 40 kpl, carrot casserole, rutabaga casserole, beet salad (rosolli), green salad & dressing, potatoes peeled and cut 1 bag, peas 2 big bags, Finn Crisps 2 boxes, rye bread and light bread, mustard & lingonberry jam, about 40 juice boxes, joulu torttuja, coffee cake, dessert pie, gingerbread cookies, decaf coffee 1,5kg tin, grapes and/ or mixed fruit.

 

 

Leave a Reply